Képzés egészségnevelőknek
és nyílt nap szervezése
Kódszám
746, 7461

Vissza a PROGRAMOK felsorolásához - DÖNTÉSEK

A Soros Alapítvány által támogatott és szervezett Iskolai egészségnevelési program képzéssorozatának folytatását 1998. szeptemberétől az Alapítvány által kiképzett trénerekből szerveződött, újonnan alakult Egészségvirág Egyesület vállalta.

A program azon pedagógusok, egészségnevelők, védőnők, szociális munkások, egészség- neveléssel foglalkozó szakemberek és érdeklődők számára kíván segítséget nyújtani, akik az egészségnevelés témakörét bevonják napi munkájukba.

Az országos szintű, helyi igényekhez igazodó képzésekre olyan 20-30 fős önszerveződő csoportok jelentkezését várjuk, melyek alkalmas helyszínt tudnak biztosítani a 60 órás, tanúsítványt adó képzéshez.

A komplex program témái: egészséges táplálkozás; dohányzás; alkohol- és drogfogyasztás; szexualitás, AIDS; környezeti nevelés; konfliktuskezelés, kommunikáció.

Az évek óta sikeres képzéssorozat új szervezeti formában való folytatását a Soros Alapítvány támogatja, így az első 40 tanfolyam esetében az Egészségvirág Egyesületnek fizetendő részvételi díj 6.000 Ft/fő. A képzések szervezése a jelentkezés sorrendjében történik.

Jelentkezési lap és bővebb információ kapható az alábbi helyeken:

Egészségvirág Egyesület (1118 Budapest, Előpatak u. 1. V/4.)
Kulin Eszte
r (319-3930) vagy Dubovszky Katalin (282-3729)

Soros Alapítvány - Nagy Szilvia (315-0303/713 mellék)

 

NYÍLT NAP (7461)

A támotás célja:
Az Iskolai egészségnevelési programjában részt vett tanároknak egyszeri anyagi támogatást adni, hogy egy nyílt nap keretében az iskola egy osztálya számára a képzés során tanultakat továbbadják.
A nyílt nap alkalmával lehetőséget szeretnénk teremteni arra, hogy más iskolák tanárai, szülők, diákok betekinthessenek a képzésbe.

Vissza az oldal elejére