HONLAPUNKRÓL

  Programjainkat és pályázati felhívásainkat találja oldalainkon. Igyekszünk ezeket olyan csoportosításban ismertetni, hogy minél könnyebben megtalálja a keresett információt az, akinek szól.

Honlapunkon, a Tájékoztató füzetben és a kérdőíveken is megtalálható az adott program kódszáma, mely a pályázatok azonosításnál nagy segítségünkre lehet.

A pályázható programok oldalain megtalálják a letölthető pályázati űrlapokat. Ezek Word  dokumentumok. A képernyőn akkor mutatják "igazi" formájukat, ha a View/Nézet menüpontnál a Page Layout/Oldalkép utasítást választják. Amennyiben mégsem sikerül kinyomtatni, szívesen küldünk postán is.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy pályázatot kizárólag az épp aktuális kérdőíven fogadunk el. A régebben letöltött nyomtatványokat kérjük, hogy ne használják.

Munkatársaink felsorolásánál megtudhatja, hogy az Önt érdeklő témának ki a programvezetője, s azonnal levelet is írhat neki. Kérjük, ilyenkor hivatkozzon a program kódszámára.

A pályázati lehetőségek ismertetésén túl tájékoztató jeleggel szólunk az Alapítvány előző évi programjairól is, valamint azokat a lehetőségeket is olvashatják, melyekre a határidő lejárta miatt jelenleg nem lehet pályázatot benyújtani. (Ezeket a programokat *-gal jelöljük.)